Dolce Vita Balkan je brezplačna revija o alternativnem načinu življenja.

Izbrana ekipa, vam predstavlja novice iz sveta konoplje, alternativne glasbe, ter napredkov pri strokovnih raziskavah s področja alternativne medicine.

Revijo lahko prevzameš na večih lokacijah v Sloveniji in na Hrvaškem, v kolikor pa želite podpreti naše delovanje, se lahko tudi naročite na dostavo direktno do doma. Strošek naročnine za 4 številke znaša 15€ + poštnina.

Dosegljivi smo na telefonski številki +386 40 870 672

Lahko pa nam napišete tudi email: info@dolcevitabalkan.com

OPOZORILO

Dolce Vita Balkan ne prevzema nobene odgovornosti v primeru zlorabe člankov ter oglasov, ki jih vsebuje revija. Določene substance ali produkti, ki so predstavljeni so lahko ilegalni, zato bralce prosimo, da pred naročilom preverijo njihovo legalnost. Vse informacije v tej reviji so izobraževalno znanstvenega značaja in niso namenjene promociji zlorabe prepovedanih substanc. Revija je namenjena izključno polnoletnim osebam. Založnik se ne strinja z vsemi informacijami, ki so objavljene v člankih ali reklamnih oglasih. Brez pisne odobritve založnika je prepovedana kakršna koli reprodukcija revije ali njenega dela. Dolce Vita Balkan opozarja, da je posedovanje, prodaja ali transport konoplje z vsebnostjo THC-ja prepovedano. Bralci so obveščeni o možnostih kršitve zakona. Pomembno je vedeti, da je tudi gojenje industrijske konoplje brez potrebnih dovoljenj prepovedano.

Ta izdelek lahko svobodno reproduciraš, distribuiraš, o njem javno poročaš, ga javno razstavljaš ter predstavljaš in citiraš pod naslednjimi pogoji:

Avtorstvo izdelka moraš navesti kakor to avtor zahteva. (Torej ‘Vir: Dolce Vita Balkan, številka revije in stran ozirom točni url naslov). DVB ni dovoljeno uporabljati v komercialne namene. Prav tako ni dovoljeno kakršnokoli preoblikovanje ali spreminjanje tega izdelka ali ga uporabljati za ustvarjanje drugega.