• Konopljin lubrikant povečuje spolni užitek med spolnim odnosom, zlasti pri ženskah
  • Preprosto za narediti in poceni, ni treba biti kuharski mojster, da bi se dobil odličen rezultat
  • Konopljin lubrikant lahko pomaga ljudem, ki trpijo zaradi spolnih motenj, kot so vaginizem in anorgazmija, da  lahko uživajo boljše spolno življenje

Kot smo pojasnili prejšnji teden v drugi objavi, so konopljini lubrikanti v modi, vse več blagovnih znamk trži proizvode iz konoplje, ki obetajo izboljšanje spolnih izkušenj žensk. In, najboljše od vsega, ni vam treba porabiti bogastva na komercialnia olja, saj je narediti svoj lastni kanabis lubrikant lažja, kot je videti. Pomikajte se navzdol za recept po korakih.

Nekatere blagovne znamke konopljinih lubrikantov malo pretiravajo, ko obljubljajo 15-minutne orgazme, vendar je dejstvo, da je ta vrsta lubrikantov pokazala znatno izboljšanje spolnega življenja žensk, ki trpijo zaradi bolezni, kot so vaginizem in anorgazmija, prav tako kot ženskam z zdravim spolnim življenjem.

Kako to deluje?

Konopljin lubrikant, kadar se uporablja zunanje na genitalnem področju – kar je pravzaprav način, kako ga je treba uporabiti – nima psihotičnih učinkov. V nasprotju s spojinami in jedilnimi olji ta olja niso namenjena za psihoaktivne namene in tudi, če se lahko z lokalno uporabljeni kanabinoidi čutijo nekakšni učinki, to je milj vstran od omame, ki bi jo pričakovali od marihuane.

Kakšen je občutek?

V nekaj minutah po nanosu na genitalno območje boste morda počutili rahlo mravljinčenje in / ali občutek toplote. Kanabinoidi sproščajo mišice in naredijo tkiva bolj občutljiva na dotik, zato je treba lubrikant uporabiti približno pol ure pred spolnim srečanjem. Tako boste imeli dovolj časa, da začne učinkovati.

Samo za ženske?

Pravzaprav lahko moški uporabljajo tudi lubrikant, vendar ne smejo pričakovati enakega učinka kot ženski – v primeru moških se zdi, da kanabis lubrikant odloži ejakulacijo.

Zakaj narediti lasten kanabis lubrikant?

Glavna prednost doma narejenega konopljinega lubrikanta je, da vam daje boljši nadzor nad snovmi, ki jih vsebuje. Kjer je to mogoče, priporočamo uporabo organsko vzgojenih popokov kot način, da se prepreči vnos škodljivih snovi, kot so kemična gnojila, v vaše telo.

Kako narediti lasten kanabis lubrikant?

Preprost recept za neverjeten vir užitka … Tukaj so sestavine, ki jih potrebujete:

  • 10 gramov popkov
  • 200 gramov kokosovega olja

Priporočamo uporabo sort, ki so bogate s kanabinoidi, natančneje s THC-ja, saj bo to povečalo učinkovitost lubrikanta. Dve dobri možnosti sta Remo Chemo in Moby Dick, ki pri v dobrih pogojih proizvedejo približno 20% vsebnosti THC-ja.

Če se postopek ekstrakcije izvede brezhibno, lahko pričakujete, da dobite 10 mg THC na gram olja.

Metoda

  • Dekarboksilacija: sesekljajte kanabis popke in jih razprostrite na pladenj.
  • Konopljo segrevajte pri 130°C za pol ure. THC izhlapeva pri 155°C, zato se prepričajte, da temperatura ne presega 150°C.
  • Ko končate z dekarboksilacijo, dajte olje v vodno kopel, dodajte konopljo in pustite pri nizki temperaturi 3 ure, da olajšate raztapljanje kanabinoidov v olju.
  • Zmešajte zmes, da odstranite lesni material.

Pustite, da se olje ohladi in … gremo! Pozdravite svojega novega najboljšega prijatelja vaše spalnice!

Homegrown indoor pot plants and leaves