• Kanabisov lubrikant poboljšava seksualno zadovoljstvo, naročito kod žena
  • Lako se pravi i jeftin je, ne morate biti stručni kuvar da biste dobili odličan rezultat
  • Kanabisov lubrikant može pomoći ljudima koji pate od seksualnih poremećaja kao što su vaginizam i anorgazmija da uživaju u boljem seksualnom životu

 

Kao što smo objasnili prošle nedelje u drugoj objavi, kanabisov lubrikant je u modi i sve više brendova reklamira proizvode od kanabisa koji obećavaju da će poboljšati seksualno iskustvo kod žena. I najbolje od svega je što ne morate da trošite bogatstvo na komercijalne lubrikante jer je stvaranje sopstvenog lubrikanta od kanabisa lakše nego što izgleda. Nastavite do skrolujete kako biste došli do korak-po-korak recepta.

Određeni brendovi kanabisovog lubrikanta preteruju kada obećavaju 15-ominutne orgazme, ali je činjenica da je ova vrsta lubrikanta značajno poboljšala seksualni život žena koje boluju od stanja kao što su vaginizam i anorgazmija, kao i poboljšanje zadovoljstva žena sa zdravim seksualnim životom.

Kako deluje?

Kanabisov lubrikant, kada se primenjuje spoljno na genitalnom području – što zapravo i jeste način kako treba da se koristi – ne radi vas. Za razliku od džointa i ulja, ovi lubrikanti nisu namenjeni za psihoaktivne svrhe, čak iako lokalno primenjeni kanabinoidi mogu učiniti da osećate neku vrstu efekta, to je miljama daleko od rada koji biste ocekivali od marihuane.

Kakav je osećaj?

U roku od nekoliko minuta nakon primene na genitalnom području možete osetiti blago peckanje i/ili osećaj topline. Kanabinoidi opuštaju mišiće i čine tkiva osetljivijim na dodir, zbog čega se lubrikant primenjuje oko pola sata pre seksa. Na ovaj način ćete mu dati dovoljno vremena da bude efektivan.

Samo za žene?

Zapravo, i muškarci mogu koristiti lubrikant, ali ne bi trebali da očekuju isti efekat kao i žene – u slučaju muškarca, kanabisov lubrikant odlaže ejakulaciju.

Zašto praviti svoj kanabisov lubrikant

Glavna prednost domaćeg lubrikanta je da vam daje bolju kontrolu nad supstancama koje sadrži. Gde je to moguće, preporučujemo upotrebu organski uzgajanih pupoljaka kao način da sprečimo štetne supstance kao što su hemijska đubriva da ulaze u vaše telo.

Kako da napravite kanabisov lubrikant

Jednostavan recept za neverovatan izvor zadovoljstva… Ovo su sastojci koji su vam potrebni:

  • 10 grama pupoljaka
  • 200 grama kokosovog ulja

Preporučujemo da koristite soj bogat kanabinoidima, posebno THC-om, jer će to povećati efikasnost lubrikanta. Dve dobre opcije su Remo Kemo i Mobi Dik, koji proizvode THC sadržaj oko 20% kada se gaje u dobrim uslovima. Ako se proces ekstrakcije odvija bez problema, možete očekivati da dobijete 10mg THC-a po gramu ulja.

Metod

  • Dekarboksilacija: izmrvite pupoljke kanabisa i proširite ih
  • Zagrejte kanabis u rerni na 130 stepeni pola sata. THC isparava na 155 stepeni, pa pazite da temperatura ne prelazi 150.
  • Kada završite sa dekarboksilacijom, stavite ulje u šerpu, dodajte kanabis i držite na tihoj vatri 3 sata kako biste olakšali stvaranje kanabinoida u ulju.
  • Mešajte smesu kako biste uklonili drvene materijale.

Ostavite da se ohladi i…eto ga! Kažite zdravo vašem novom najboljem prijatelju za vreme u spavaćoj sobi!

Homegrown indoor pot plants and leaves