Nakon tragične smrti Franka Lođe početkom 2017. svet čeka lozu posvećenu Franku.

Loza koja bi najbolje predstavljala Franka je hibrid njegove dve omiljene biljke: višestruki osvajač nagrada Super Lemon Haze i čuveni Exodus Cheese.

Srećni smo da konačno predstavimo lozu, ne samo zato što je u čast Franku, već i zato što će deo prodaje ove loze biti doniran od strane Green House Seed kompanije ka fondaciji Strain Hunters – fondu Franc Loja koji je napravljen da sakuplja novac od donacija i prodaja da bi obezbedio Frankovoj deci sigurnu obrazovnu budućnost.

Frankov Lemon Cheese je veoma snažan hibrid poznat po svom izrazitom ukusu i jakom efektu. Kombinacija obe loze može biti samo veoma specijalna biljka.

Izbor pravog fenotipa je trajao neko vreme i bio je jedan od poslednjih projekata na kojima je Franko radio. Izabrao je svoj omiljeni feno koji je kasnije koristio Arjan da napravi feminizovanu verziju, koja je sada dostupna za kupovinu na našem sajtu i svim oficijalnim prodajama.

Biljka raste visoko, sa jakim glavnim stablom i dugim granama. Pupoljci su okrugli, srednje veličine i jako tvrdi, prekriveni smolom. Kada se uzgaja u dobrom okruženju proizvodnja smole je tako snažna da i listovi budu prekriveni njome.

Vreme cvetanja Frankovog Lemon Cheese-a je 9-11 nedelja sa proizvodnjom od do 750gr po metru kvadratnom.

Kada se uzgaja napolju, kraj proizvodnje bude početkom novembra u severnoj hemisferi i može dostići 1000gr po biljki. Granama će možda trebati podrška za teške pupoljke.

Možda će biti potreban srednji ili jaki režim ishrane sa EC vrednošću do 2,2 u hidroponičnim sistemima i 1,8 u zemljištu. Uvek preporučujemo da ispraznite sredstvo nekoliko puta tokom ciklusa i 10-14 dana na kraju perioda cvetanja.

Frankov Lemon Cheese proizvodi veoma guste pupoljke prekrivene smolom. Miris je veoma limunast sa naznakama sira u pozadini. Kada pušite, ukus sira postaje dominantan pri izdisaju.

Efekat je veoma moćan, udara brzo i rezultira jako društvenim i energičnim radom.

Franco’s Lemon Cheese

60 %  SATIVA  –  40 %  INDICA

THC:  21.58 CBD:  0.6   CBN:  0.19

GENETIKA

Super Lemon Haze x Exodus Cheese (Francova zadnja selekcija)