Dolce Vita Balkan je besplatni magazin o alternativnem stilu života.

Ako imate neka pitanja, nas možete nazvati na telefonski broj: +386 40 870 672

Ili preko emaila:  info@dolcevitabalkan.com

Ako želite, se možete i pretplatiti na Dolce Vita Balkan magazin putem našeg e-maila. Pretplata za 4 broja je 15€ (ili protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju dana naruđbe pretplate).

UPOZORENJE

Dolce Vita Balkan ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju zloupotrebe članaka i oglasa koje sadrži revija. Određene supstance ili proizvodi koji su predstavljeni mogu biti ilegalni, zato čitatelje molimo da prije narudžbe provjere njihovu legalnost. Sve informacije u ovom časopisu imaju obrazovno znanstveni karakter i nisu namijenjene promociji zloupotrebe zabranjenih supstanci. Časopis je isključivo namijenjen punoljetnim osobama. Izdavač se ne slaže sa svim informacijama koje su objavljene u člancima ili reklamnim oglasima. Bez pismenog odobrenja izdavača zabranjena je bilo kakva reprodukcija časopisa ili njenog dijela. Dolce Vita Balkan upozorava, da je posjedovanje, prodaja ili transport konoplje s udjelom THC-a zabranjena. Čitatelji su obaviješteni o mogućnosti kršenja zakona. Važno je znati da je i uzgoj industrijske konoplje zabranjen bez potrebnih dozvola.

Ovaj proizvod možeš slobodno reproducirati, distribuirati, o njemu javno izvještavati, javno ga izlagati i citirati pod sljedećim uvjetima:

Avtorstvo proizvoda moraš navesti kao što to autor zahtjeva. (Dakle ‘Izvor: Dolce Vita Balkan, broj, strana ili tačni URL). DVB nije dopušteno upotrebljavati u komercijalne svrhe. Isto tako nije dopušteno bilo kakvo preoblikovanje ili mijenjanje ovog proizvoda ili njegova upotreba za stvaranje drugog.