21. maja se je v Barceloni v klubu The One odvijalo tekmovanje v različnih kategorijah Socialnih Kanabis klubov. 20 najboljših klubov v Barceloni so tekmovali v kategorijah najboljša Indica, najboljša Sativa, najboljši hašiš, najboljši ekstrakt ter najboljši klub.

 

21. maja zvečer je Barco preplavila prava norišnica! V centru mesta, v klubu The One se je namreč odvijalo tekmovanje med številnimi socialnimi kanabis klubi v Barceloni, tekmovanje pa je zajemalo različne kategorije. Vse kategorije so bile ocenjene s strani popularne žirije, katero je sestavljajo 500 ljudi, ki so glasovali preko uradne spletne strani ter V.I.P. žirija, med katerimi so bili predstavniki katalonske in kalifornijske kanabis scene, kot so Karulo, Goyo, Canamo Magazine, Alchimia Web, Medical Seeds, The Plant, Ripper Seeds ter Seeds Maps!

Ta zgodovinski dogodek je sponzorirala Canna in Royal Queen Seeds semenska banka, sodelovala pa je tudi ekipa Canamo Magazina med ostalimi. Vsi skupaj so ponovno pomagali in pripomogli, da se je odvijal eden izmed zabavnejših dogodkov v svetu kanabisa.

Dogodek je vodil McKunta, v živo pa je nastopil Mucho Muchacho. Obiskovalci so po pričakovanjih zapolnili vse kotičke kluba in se zabavali dolgo v noč. Podelitev nagrad je bila zelo uspešna in sam dogodek je bil izjemen uvod v prihajajoče Cannabis Cupe.

Nagrajenci:

– NAJBOLJŠA INDICA:  Hardala Club with Hardala Indi.

– NAJBOLJŠA SATIVA: Hardala Club with hardala Haze.

V.I.P Žirija Najboljša INDICA:

Prvo mesto:  K-lite Club z MK Ultra

Drugo mesto: Llavor d´Or Club z La Negra 44

Tretje mesto: Senzi Club z Critical

V.I.P Žirija Najboljša SATIVA:

Prvo mesto: Choko Club z Chocolope

Drugo mesto:  Kush Bcn Club z Amnesia

Tretje mesto: Resin Cub z Dieseltonic.

V.I.P Žirija Najboljši HASH:

Prvo mesto: Roots Club z Ice Amnesia.

Drugo mesto:  Sibaritas Club z Ice White Widow.

Tretje mesto: Senzi Cub z Somali.

V.I.P Žirija za najboljši ekstrakt:

Prvo mesto:  La Linea verde Club z Shatter of Y Griega.

Drugo mesto: Padrí  Club z Amber of Tahoe Kush

Tretje mesto: Roots Club z Budder of Devil Fruit.

V.I.P Žirija za najboljši klub:

El Club Verde

Za več informacij preverite: www.socialclubscannabiscup.es