Forest Dream®
10 Fem €65
5 Fem €37
3 Fem €23

Forest Dream

Forest Dream je primerna vrsta za gojenje zunaj, v rastlinjaku ali pa za notranje gojenje. Gre za sorto, kjer prevladuje sativa, kultivacija tovrstne sorte je lahka in primerna za začetnike oziroma manj izkušene ”growerje”. Raste hitro, razvije veliko stranskih vej in pridela veliko. Prav tako hitro cveti, vsebuje veliko THCja, na koncu cvetenja pa je rastlina prekrita s kristali THCja. Povprečna velikost rastline je 1.5 metra do 2 metra, zunaj pa nekatere rastline dosegajo višino štirih metrov. Sladek okus je izjemno lahkoten. Je nekoliko nenavadno, da vsi tako imenovani ”testni” uživalci Dutch Passion sort obožujejo kakovost, okus, zadetost. In ravno zato spada Forest Dream med top sorte Dutch Passion semenske banke. Sativina zadetost je poživljajoča, prefinjena in daje čistost ter bistrost, kar pomeni, da smo lahko precej aktivni še po konzumaciji. Forest Dream tako proizvaja goste cvetove/verhe, samo cvetenje pa traja pri tej rastlini v povprečju 8 tednov. Zunaj gojene variacije Forest Dreama lahko proti koncu cvetenja postanejo nekoliko občutljive na plesen, zato je priporočljiva previdnost in poostren nadzor nad rastlinami v jesenskem obdobju. V kolikor iščete rastlino, ki ne zahteva preveč kultivacijskega znanja, potlej je Forest Dream za vas!

 

Specifikacije:

Primerno za: Zunaj/Znotraj/Rastlinjak

Sativa dominantna

Pridelek: XL

Obdobje cvetenja: 8 tednov

Čas žetve: Oktober

snailseeds.com

Frisian Duck®
10 Fem €75
5 Fem €42
3 Fem €26

Frisian Duck

Frisian Duck ima nenavadno oblikovane liste in jo je težko identificirati kot tradicionalno kanabis biljko. Idealna je za zunanjo in notranjo vzgojo. Rastlina je svoje ime prejela zaradi oblike listov, ki v začetni fazi rasti močno spominjajo na stopinje race. Med cvetenjem zgornji listi rastline včasih že pokažejo kanabis obliko listov. Frisian Duck sorta je nastala s križanjem Frisian Drew-a in DucksFoota. Ta unikatna, robustna, dosledna variacija je pripravljena na žetev v začetku oktobra (začetek aprila v južni polobli). Vidne so prečudovite barve med obdobjem cvetenja in videti je kot božična smreka, zunaj zraste do 2.5 metra, znotraj pa do 1.5 metra.
Frisian Duck producira kompaktne verhe z začinjeno aromo smreke, citrusov in svežega gozdnega zraka. Okus je podoben visoko kakovostni osvežujoči sativi. Ustvarjena je bila za zunanjo kultivacijo, čeprav znotraj uspeva zelo dobro. Je unikatna kanabis rastlina; trdovratna in lahko gojena, perfektna za neizkušene ”growerje”. Raste neopazno večino časa svojega cvetenja. Vsak, ki ima na voljo miren, tih, sončen kotiček na svojem vrtu, rastlinjaku ali podeželju, lahko z lahkoto kultivira to biljko.

 

Specifikacije:

Primerno za: Zunanje gojenje/Notranje gojenje/Rastlinjak

Indika/Sativa

Pridelek: XL

Obdobje cvetenja: 8 tednov

Čas žetve: September

snailseeds.com

AutoEuforia®
7 AutoFem €65
3 AutoFem €31

AutoEuforia

AutoEuforia združuje genetiko originalne fotoperiodične Euforije ter genetiko Automatik Skunka. Euforija kot sama je sicer originalna fotoperiodična sorta, nastala leta 1990, znana po specifičnem in evforičnem ”highu”, ki ga povzroča pri svojih uživalcih. Antistresni učinek rastline je pri uživalcih prisoten še dolgo po kajenju, lastnost pa izhaja iz Skunka kot tudi iz Euforije.

AutoEuforia je kompaktna ter košata biljka z okusom skunka ter sladkobnosti. Je izjemno produktivna variacija glede na cvetove kot tudi smolo. Donos je nad povprečjem, rastlina pa dosega višino enega metra. Navadno je rastlina dozorela v desetih oziroma enajstih tednih po začetnem sajenju. Proizvede prav tako močan kanabis z energetsko poživljajočo in veselo zadetostjo, ki je osvežilna in otopela hkrati.
AutoEuforia je enkratna izbira, v kolikor potrebujete rastlino, ki ni komplicirana za gojenje in proizvade visok donos. Gre za robustno variacijo, ki je prav tako primerna za začetnike.

 

Specifikacije:

Primerno za: Zunanje gojenje/Notranje gojenje/Rastlinjak

Sativa Dominantna

Pridelek: XL

Obdobje kultivacije: 10 tednov

snailseeds.com

AutoBlackberry Kush®
7 AutoFem €60
3 AutoFem €29

Auto Blackberry Kush

Avto Blackberry Kush je avtomatik sorta, križanec med Blueberryjem od Dutch Passiona ter Kush hašiša, rastline izbrane v Dutch Passion genski banki. Avto Blackberry je bil predstavljen trgu kot ena boljših indik, ki povzroča visoko omamljenost in ima sladkast okus, značilen za Kush sorte. Pri Blueberryju se lahko zgodi, da prevladujejo karakteristike Kusha, ki dajejo sladkobne lastnosti in močno prisotnost zemeljske indike. Avto Blueberry Kush raste odločno, intenzivno z močnim glavnim cvetom in številnimi stranskimi vejami, kar je značilno za avtofeme indik. Večina rastlin pokaže barvo v listih šele v času žetve, občasno pa lahko dobijo trdi in kompaktni cvetovi izjemno temno barvo.

 

Avto Blackberry Kush normalno doseže višino 0,75 centometrov do 1 metra in je pripravljena na žetev 10 tednov po posaditvi, kadar raste v svetlobnem ciklu 20/4. Avto Blackberry Kush je privlačen kultivatorjem, ki želijo vrhunsko kakovostne genetike, sposobne proizvesti še posebno lepljive XL pridelke, z izjemno močno sestavo. Vizualno prelep avtomatični Kush, ki povzroča visoko kakovostni efekt skupaj s fantastičnim okusom in aromo. Nova avto sorta, ki vsebuje vse, kar mora, je izjemno priporočljiva!

 

Specifikacije:

Primerno za: Zunanje gojenje/Notranje gojenje/Rastlinjak

Indika Dominanta

Pridelek: XL

Obdobje kultivacije: 10 tednov

 

snailseeds.com