Dutch Passion s ponosom predstavlja nove kovinske embalaže semen, ki vključujejo štiribarvne potiske tako od zunaj kot od znotraj. Dutch Passion novo embalažo vidi kot veliko priliko in izboljšanje zunanjega izgleda, seveda pa predstavlja tudi veliko izboljšavo glede same kvaliteta za končnega izdelka.

Glavni razlog za spremembo embalaže je predvsem v tem, da se prepreči drobljenje semen ter varnost pri transportu in skladiščenje.

Stara, originalna embalaža, so imele sicer za mnoge precejšno zbirateljsko vrednost, vendar pa je kar nekaj kupcev občutilo, da si njihova najljubša semena zaslužijo boljšo, bolj vzdržljivo embalažo. Ekipa Dutch Passiona je vedno poslušala povratne informacije in so tako v nekaj letih poskusili kar nekaj različnih prototipov, preden so oblikovali novo kovinsko škatlico, za katero je ekipa izglasovala, da je najmočnejša, najmanjša in seveda najboljša.

Semena, ki se prodajajo preko interneta v najbolj kvalitetni embalaži

Nove kovinske embalaže so tanke, debele so samo 7mm, zato ne zasedejo veliko prostora. Merijo 90mmX87mm in tehtajo 43 gramov. So dovolj vzdržljive, da lahko varujejo semena pred raznimi nezgodami. Znotraj embalaže je dobro zaprta vrečka iz plastificiranega papirja, ki jo je težko odpreti zgolj tako, da jo raztrgate zato priporočajo uporabo škarij. Polimerni papir embalaže za shranjevanje semen omogoča, da semena ohranjajo konstantno vlago, kot je bila določena pri samem pakiranju.

Produkcijske linije Dutch Passiona so prenehale oskrbovati prodajalce s starimi papirnatimi embalažami in jih tako od sedaj, oskrbujejo zgolj s kovinskimi embalažami. Vsi, ki naročajo semena direktno preko Dutch Passiona bodo prejeli semena v novih kovinskih embalažah. Stare papirnate embalaže bodo prodane v trgovinah, dokler se jih ne bo zamenjalo s kovinskimi.

Značilna kvaliteta Dutch Passiona

Nove embalaže imajo pokrov s tečaji. Na samem pokrovu je prozorno okence čez katerega lahko vidite notranjo embalažo semen. Sama embalaža ima zaščitni pečat, ki ima vtisnejo prepoznavno ime Dutch Passiona. Posebnost nove embalaže je to, da jo je dejansko nemogoče ponarediti, tako da boste vedno prejeli originalna semena, čeprav to ni bil nikoli velik problem podjetja. Kupci Dutch Passion semen  bodo tako z novo embalažo in zaščitnim pečatom vedno vedeli, da so kupili originalna semena znamke Dutch Passion.

Ko uporabite semena, lahko kovinsko embalažo za shrambo vaših jointov, ekstraktov, hašiša, marihuane, papirčkov za zvijane … Kovinska embalaže je tudi odlična shramba proti vlagi in odlična srednje-ročna shramba za vaša semena. Priporočamo, da so semena shranjujejo na 5°C v hladilniku, kjer bodo ostala sveža več let.

Shranjevanje semen kanabisa

Podjetje Dutch Passion večkrat vprašajo glede pametnih nasvetov kako shranjevati semena v zmrzovalniku. Takšno shranjevanje ni priporočljivo, če seveda niste profesionalna banka semen, ki si želi shranjevati semena za več desetletij v popolnoma nedotakljivem stanju. Zamrzjena semena so precej bolj ranljiva, ker imajo precej bolj občutljivo notranje tkivo. Za običajne domače gojitelje je bolj priporočljivo hranjenje v hladilniku, seveda v originalni kovinski embalaži, v neodprti vrečki za semena.

Torej po tridesetih letih je prišel čas slovesa staremu pakiranju in pozdrav novemu pakiranju v kovinski embalaži. Upamo, da vam bo všeč novo pakiranje

2(1) 3(1) 4