Dutch Passion ponosno predstavlja svoja nova pakiranja, koja su iz metala, četiri boje na pakovanju, izunutra kao i iz spoljašnje strane. Dutch Passion u novoj embalaži vidi veliku priliku za izboljšanje spoljašnjeg izgleda, a naravno i tvrđa embvalaži štiti pa tako diprinosi kvalitetu celotnog produkta.

Glavni razlog za promenu embalaže bilo je drobljenje semena, kao i sigurnost pri transportu i spremanju produkta.

Stare, originalne embalaže imale su pre svega kolekcionarnu vrednost, ali nekoliko kupaca osetilo je kako semena trebaju novu embalažu pod hitno. Ekipa DP uvek sluša svoje stranke i reaguje na povratne informacije tako da su u nekoliko godina isprobali različite prototipe, pre nego što su napravili metalnu kutiju, za koju je ekipa izglasovala, da je najjaća, najmanja i naravno najbolja.

Semena, prodajana preko neta, su u najboljoj embalaži

Nove metalne embalaže su tanke, debele su samo 7 mm, zato i ne zauzimaju puno prostora. Imajo 90 sa 87 mm i 43 grama samo. Vzdržljive su, semena mogu da štite pred različitim nesrećama. Unutra embalaže je dobro zatvorena kesa iz plastifikovanog papira, koju je jako težko otvoriti, tako da vam pri tom trebaju makaze. Polimerni papir embalaže za semena omogučuje da imaju semena konstantnu vlagu, koja je bila rećena pri prvom pakiranju.

Produkcijske linije DP prestale su prodavati stare papirne embalaže, tako da sada koriste samo još metalne. Stare papirne embalaže biće u upotrebi p prodavnicama samo dok se ne pokoriste zalihe.

 Prepoznativa embalaža

Nove embalaže imaju pokrovac sa šrafovima. Na samom pokrovu je prozirni mali prozorčić, kroz kojeg možete videti embalažu semena. Sama unutrašnja embalaža ima zaštitni  koji ima prepoznatljivu gravuru od Dutch Passion banke i što je nemoguče falsifikovati. Znači uvek ćete primiti original semena, iako to nikada u prošlosti jnije bilo ni pitanje ni problem. Kupci DP semeni sa novom embalažom i porogonal pećatom, uvek će znati da su kupili original semena od DP semenske banke.

Kada pokoristite semena možete metalni deo embalaže da pokoristitie za sigurnost i spremanje vaših jointova, ekstrata, hašiša, marihuane, papirića,…..Odlična je protiv vlage i odlična srednje velika kutijica za vaša semena. Priporućujemo da se semena stavljaju u frižider na  stepeni, gde mogu da se zadrže i ostanu sveža više godina.

Firmu Dutch Passion više puta pitaju za neke pametne i koristne informacije o semenima i o načinu spremljanja semena. Kažu da semena nikako ne treba držati u zamrivaću, osim ako niste profesionalna semenska banka in imaćete semena u takvom stanju po nekoliko desetak godina. Smrznuta semena so mnogo više ranljiva, jer imaju unutrašnje tkivo više osetljivo. Za obične uzgajivaće priporućljivo je da su semena u frižideru, u originalnom pakiranju i u zatvorenoj kesici.

Posle trideset godina došlo je vreme da se odreknemu starom pakovanju i pozdravimo novo pakovanje u novoj embalaži. Nadamo se da će vam se svidjati.

2(1) 3(1) 4