Amnesia Haze Automatic je nastala iz popularne sative na Nizozemskem. Zelo sem se veselila, da bom preiskusila to sorto, saj sem slišala specifičnosti glede efekta in me je zanimalo, zakaj je ta sorta tako posebna. Barve značilne za Amnesio Haze Automatic so barve limete ter temno zelena barva, cvet pa ima ogromne koničaste liste. Takoj sem opazila, da so cvetovi prekriti s kristalnimi belimi triomami, ki obljubljajo visok odstotek THC-ja. Verhi so lepljivi in vlažni na otip, sorta ima vonj naravnih arom. Zaznala sem tudi rahel, vendar prijeten vonj citrusa.

Amnesio Haze sem kadila z vodno pipo, dim pa je bil sprva težak in gost, vendar lahek za pljuča. Okus je bil sladkast, vendar lesnat s pridihom okusa začimb in okus je ostal še dolgo časa v ustih. Začutila sem tudi priokus popra.

Efekti zadetosti so me hitro obšli, zadetosti pa je lahkotna, vendar intenzivna. V trenutku sem se spomnila vsega, kar obožujem pri sativah. Amnezia Haze Auto je 50% sativa, ki nam dvigne duha. “Buzz”, ki sem ga zasledila je bil bolj psihičen, kot fizičen, torej sem bila bolj zadeta v galvo, kot da bi fizično opazila neko razliko. Moj um je bil bister, aktiven in v pripravljenosti, počutila pa sem se posebno kreativno. Kratkotrajna izguba spomina ni povzročila, da ne bi delala logičnih povezav v glavi. Moja percepcija okolja je bila malo drugačne, kot se mi zgodi vsakič, kadar poskusim nekaj novega.

Pred kajenjem sem imela rahel glavobol, vendar sem po kajenju občutila neznansko olajšanje in sprostitev, Medtem, ko so se mi v glavi porajale nove ideje, sem se simultano sprostila. Med konzumacijo Amnesia Haze-a nisem bila anksiozna in osvobodila sem se stresa. Čeprav sem nagnjena k negativnim mislim, me je imel Haze v meglici, ki je bila popolnoma evforična. Moj apetit je bil tako aktiven, kot moj um.

Čeprav je bila zadetost rahlo energična, me je z lahkoto odneslo v globok, miren spanec. Zadetost je bila prijetna, vendar je ta strejn priporočljiv in primeren izkušenim kadilcem, saj vsebuje visok odstotek THC-ja. Neredni kadilci bi morali sprva kaditi malce previdno.

amnesiahazeautomatic_1

Amnesio Haze priporočam za manjša socialna druženja, saj pomaga pri izražanju in sama lažje ubesedim svoje misli. Vendar sem v kajenju tega strejna uživala tudi v samoti in sem lahko razmišljala o učinku, ki mi ga povzroča. Amnesia Haze Auto je večnamenski strejn primeren za medicinsko, kot tudi rekreativno uporabo.