V poplavi novosti, ki nam jih ponuja industrija s kanabisom, so se našli tudi tisti, ki z veseljem  delijo svoje znanje in izkušnje, kako je spolno občevati zadet. Že dolgo je znano, da marihuana velja za afrodiziak, v zgodovini so jo uporabljali za sprostitev, v Indiji pa jo v tantričnih obredih uporabljajo že več kot 2800 let. Kako in kaj početi, da čimbolje izkoristimo zadetost za fantastičen seks?

Prvo kot prvo se je potrebno zavedati, da efekti marihuane niso 100% predvidljivi in so močno odvisni prvič od strejna, torej vrste, ki jo konzumiramo, drugič od same situacije, v kateri se nahajamo in seveda od same osebe s katero se nahajamo. Torej, če vam bo partner, s katerim ste prvič, ponudil dim ali dva za sprostitev, sicer pa ne kadite in se odločite, da si boste malo pomagali, raje tega ne počnite. Mislim, da je garantiran bolj neuspeh, kot uspeh. Prav tako kanabis nima niti približno istih učinkov, če ga kadimo ali jemo ali pa morda konzumiramo na nek drug način. Torej, tudi sama zadetost se razlikuje glede na način uporabe. Vseeno ostaja neizpodbitno dejstvo, da marihuana pripomore k boljšemu spolnemu življenju.

In ker nas pri Dolce Vita Balkan skrbi za dobrobit naših bralcev v nadaljevanju razlagamo, kaj konzumirati in kak efekt pričakovati. Ni za kaj 🙂

Najprej se vsak redni uporabnik kanabisa  verjetno vpraša, kaj konzumirati? Sativo ali Indico? Znano je, da ima Sativa “uplifting” efekt, torej, da nas dvigne, da povzroči krčenje in širjenje mišic, kar tudi boljša nastop v postelji oziroma kjerkoli že to počnete. Nekateri pretiravajo s Sativo saj ohranja čisto glavo in niso toliko pasivni, kot pri Indici. Spet drugi raje dodajo ščepec Indice, da jih malo sprosti. Nekateri prisegajo v razmerje 70/30, torej 70% Sative in 30% Indice. Jaz pravim, začnite s Sativo, vmes kadite 70/30, ko končate pa si privoščite Indico 🙂

Vsekakor ne pretiravajte z ničemer, saj lahko nefamozno zaspite ali vas zgrabi paranoja, v vsakem primeru nič kaj prijetno za partnerja. Nekaj uporabnikov je podalo mnenje, kaj najbolj sede in za kakšen učinek. Mi smo jih pridno zbrali in naredili določene zaključke.

150208-sex-weed-1

Za poživitev efekt si izberite najbolje Skunk#1. Skunk#1 semenske banke Dutch Passion ali Dinafem, v njihovih Skunk#1 prevladuje Sativa. Ravno tako je Power Flower Royal Queen Seedsov močna sativa. Za sproščujoč efekt svetujemo Cheese-a katerekoli semenske banke, v bistvu, od Green Housea, Dutch Passiona, Sensi Seedsa, Barneys Farma … Vsi Cheesi veljajo za Indice ali pa Indica močno, močno prevladuje. Ne priporočamo Cheesa, v kolikor se spuščate v nekoliko bolj divji in fizično aktivni seks. Verjetno, ga boste kaj kmalu pretvorili v nežno izkušnjo. Vsekakor ni nujno, da nekdo kadi travo, da bi dosegel zadetost. Svoji boljši polovici  lahko pripravite romantično večerjo in jo začinite s kanabisom. Ali pa pripravite sladico, cookie, tortico … Lahko uporabite uparjevalnik, ki vam omogoča drugačen “high” kot kajenje. Nekateri opisujejo bistrejši zadetek z “vejpotom” kot sicer.

Zdaj pa še najnovejša zadeva na področju spolnosti in kanabisa; Floria. Floria je lubrikant, ki je namenjen predvsem ženskam, ki se ga rade zadenejo. Po besedah ustvarjalcev, naj bi tovrsten lubrikant povzorčil 15 minutni orgazem. V kolikor ga je kakšna gospodinja poizkusila, se absolutno priporočam, da z nami deli svojo izkušnjo. Sicer lubrikant prihaja iz ZDA (iz kje pa drugje?), Kalifornije, če smo bolj natančni, razvili pa so ga pacienti, ki se zdravijo z medicinsko marihuano. Mimogrede, kadar pišemo o medicinski marihuani, nimamo v mislih sintetičnega THC-ja, to smo si, upam, da na jasnem.

Torej, če nadaljujemo zgodbo o nastanku lubrikanta, gre za izdelek, ustvarjen z namenom, čimbolj varne uporabe marihuane. Hkrati pa so si izumitelji zadali nalogo, da omogočijo ženskam največji možno učinek, hkrati pa še zdravilno terapijo.

Sicer ni neka novost, če smo iskreni. Ženskam iz Kalifornije, ki živijo na tako imenovanih “hipi plantažah” si vbrizgavajo hašiševo smolo direktno v nožnico in prisegajo v nenormalno senzualno orgazmično nabite orgazme. Huh!

Vendar, kot vsako zdravilo tudi marihuana ne deluje samo za povečanje užitka, ampak lahko pomaga tudi pri takšnih in drugačnih disfunkcionalnostih. Pravzaprav jo ajurvedska medicina uporablja za zdravljenje impotence in povečanje libida. Za te namene so Sative bolj primerne, medtem ko Indica dobro deluje na živčnost (nas pomiri), anksioznost in pomaga pri lajšanju bolečin.

In zaključek? Preverite, kaj kadite, s kom kadite, in če je situacija prava, se požgite.