Ako pušite marihuanu, znate tko je Tommy Chong … polovica kontrakulture dueta komedije, Cheech i Chong, koji sa svojim filmovima, kao što je Up in Smoke, marihuanu zacrtao na geografsku kartu. Čovjek i autor poznate izjave “Da ima više napušenih ljudi, bilo bi manje nasilja u svijetu„Tommy je zagovornik konoplje od 1970. godine i nastoji dobiti licencu za korištenje biljaka za rekreativnu i medicinsku upotrebu.

S legalizacijom marihuane u SAD-u i bum u industriji, Tommy Chong kao najnoviji član autorskim pravima kanonskog konoplje počeli prodavati svoje proizvode. Donosi iskustvo svog života kao korisnika marihuane u Chong’s Choice; tvrtka na čelu njegov sin Parizu.

Ako raste marihuana i vi ste redoviti čitatelj našeg magazina, onda vam je poznato i ime Paradise Seeds. Već više od 20 godina je amsterdamska sjeneksa banka jedna od pionirskih sila u industriji sjemena konoplje. Chong Paradise Seeds su sudjelovali, da bi stručno znanje, moć i okus dvaju kontinenata – kalifornijske genetike i nizozemske genetike – spojena u obliku 3 eksplozivnih novih sorti sjemena; LA Amnesia (sativa), Blue Kush Berry (indica) i Mendocino Skunk (hibrid).

LA Amnesia (Sativa):
Tommy je tražio nešto posebno za Chong’s  Choice ekskluzivnu sativa liniju i svakako ju je pronašao! Ova sorta kombinira genetiku svjetski poznate sorte  Amnesia Haze s Californian Kush. Rezultat ove kombinacije je LA Amnesia, sorta, koja dolazi sa stvarnom moći i vrlo visokim udjelom THC-a (20-24%).

Mendocino Skunk (hibrid):
Ova transatlantska kombinacija je kreirala voćni skunk po tradiciji najbolje prodavanih Wappa sorti Paradise Seeds. Rezultat je dobar ukus, ugodan učinak i sveopći odlični rezultati u proizvodnji unutra i izvana.

Blue Kush Berry (Indica):
Tommy je želio Indicu, koja je prikladna za bang, ali takvu, koja ima jak okus. U Paradise Seeds su se uzgajivači odazvali sa svojim doprinosom ovoj popularnoj kombinaciji, gdje se Kush sorte miješaju s ukusnim premazom voća. Sladak okus ove biljke u kombinaciji s dugotrajnim opuštanjem na kauču učinak je, koji će imati ekstrakt indica vrha.

Kakva je priča iza suradnje Paradise Seeds i Chong’s Choice?
„Izvorno su nam Chong Choice pristupili, da bi se spojili, zbog njihove već gotove asortimana.” objašnjava Luc raj. „Ali počeli smo razgovarati i predložiti da surađujemo i zajedno raditi na nekim novim sorti sjemena. Kako bi mogao reći NE takvoj prilici da radimo zajedno s ovim kanabisa legenda? Mi smo uvijek bili veliki ljubitelji Cheecha i Chonga. 1970. i 1980. godine nije bilo mnogo junaka konoplje u popularnoj kulturi koji bi bili spremni razmišljati svojom glavom i vijorenjem zastave konoplje. Tommy Chong je pravi prvak kanabisa biljaka i kulture. ”

Vrlo smo oduševljeni novim sortama. Rang Chong’s Choice Legends ima visoko kvalitetnu genetiku koji donose najbolje iz kalifornijskih i nizozemskih uzgojne programe. Radimo na razvoju ovih triju sorti za proteklu godinu dana i sada smo spremni prenijeti konoplju rastućoj zajednici! ”

Tommy Chong je stekao reputaciju kao Maverick komičar 1970. i 1980. godine, kad je radio na brojnim Cheech i Chong albumima (ili dužim igranim vinil zapisima za internet generacije) i, filmova čija je tema bila marihuana.
U 2003. godini, Chong je postao vrlo prepoznatljiv mučenik za legalizaciju marihuane, kada je otišao u zatvor za 9 mjeseci, kao rezultat svoje uloge u društvu, kojie je distribuiralo staklene bonge i cijevi. Od tada je rekao je, da “Zatvor je vjerojatno najuzbudljivija stvar koju sam ikad dogodilo.” U posljednjih nekoliko godina Tommy koristi konoplje u kombinaciji s kemoterapijom u liječenju raka.

Chong’s Choice je počelo djelovati 2016. i njegova internetska stranica se reklamira kao izvor „ proizvoda iz konoplje najviše kvalitete na tržištu”, što znači da oni nude sve, od unaprijed rolanih jointeva do kartuša s uljem, čak i s THC-om infuziranu traku (u SAD-u gdje je marihuana legalna) i odličan je lijek za svaki slučaj suhog disanja.

Nova Chong’s Choice linija bit će na raspolaganju isključivo kod Raja Seeds  – putem svoje web stranice i putem svoje europske distribucijske mreže. Za više informacija, pogledajte www.paradise-seeds.com.